RAYBAN MADE IN USA | KENAPA IA MENJADI PILIHAN SAYA?

Wednesday, May 11, 2011 Wednesday, May 11, 2011 Posted by JAI
Labels: , , , ,

Kenapa RAYBAN MADE IN USA menjadi pilihan saya? Lain orang lain minat begitu juga saya. Apa yang membuat saya tertarik pada RAYBAN buat USA adalah kerana ia mempunyai nilai yang cukup tinggi pada pencinta kacamata Asli buatan terdahulu @ RAYBAN USA sebelum diambil alih oleh LUXOTICCA dari ITALY.


Saya rasa buatan terdahulu lagi mantap berbanding dengan Syarikat yang mengambil alih Rayban sekarang nie. Namun disebabkan nama RAYBAN adalah amat berharga dan berjenama maka orang sekarang ini tidak kisah mengenainya sama ada ia buatan Italy atau USA.

Namun perlu diingat sekiranya anda memiliki Kacamata buatan USA,sekiranya anda simpan dan dijaga dengan elok tak mustahil ia akan menjadi barangan berharga kerana kacamata buatan USA sudah menjadi kacamata yang dikategorikan sebagai barangan RARE @ barangan yang tiada dalam pembikinan lagi.

Moral of the Story. Semakin lama kacamata tersebut disimpan dan dijaga dengan elok semakin tinggi nilainya dipandangan pengumpul kacamata RAYBAN. Jadi hargailah ia.

Comment (1)

thanks for the information hopefully can provide value to the many benefits

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails